Aktuelle saker

Velg riktig når uhellet er ute!

Reparasjon takhatt bobil

Komplett bytte av skadet takhatt: Her er Tore hos Fuktfritt AS i god gang med bytte av skadet takhatt

Det er ferietid og man ser frem til mange fine dager på veien i bobilen eller med campingvogna.
Om man kjører på smale landeveier, brede motorveier og trange plasser eller bare står i ro, så går det som regel bra, men plutselig er uhellet ute og kjøretøyet har fått seg en smell!

Hva kan man gjøre da?

19.07.2023 Av: Liza Marie Norum Wanda og Bjørnar D Olsen

Mange ferdes i trafikken samtidig i løpet av sommeren og derfor er også risikoen for ulykker større, som kan føre til både små og store skader både på veien og på parkeringsplasser.
I de alvorligste tilfellene kan skadene fra en møtekollisjon være så store at kjøretøyet må kondemneres, men i andre tilfeller kan det være behov for reparasjon.
Man kan være uheldig og rygge inn i kanter, steiner, grushauger eller andre kjøretøy, ripe eller bulke siden på bobilen eller campingvogna i et møte med autovern eller møtende trafikk, eller få sidespeil, markeringslys, vinduer, luker eller dører ødelagt eller kjørt av.

Har skaden først skjedd, er det neste steget å ta kontakt med forsikringsselskapet og melde det inn. Deretter er det nødvendig å finne et verksted som kan hjelpe deg å utbedre skaden.

 

Forsikring

Avtaler med forsikringsselskaper, vi tar hele prosessen med taksering og utbedring.

Reparasjon fast vogn

Vi kan reparere de fleste skader på campingplassen.

Skadeverksted 01

Skadeverksted

Vi har fagfolk med dokumentert erfaring med skade på kjøretøy

Godkjent av Statens Vegvesen.

Fuktskader

Flere forsikringselskap dekker også fukt/råte.
Krever årlig fukttest.

Spesialverksted
for

Bobil & Caravan

En rekke bilverksteder og lakkeringsverksteder har god kompetanse i reparasjon av biler, men mangler spisskompetanse for kjøretøy i segmentet bobil og caravan.

Mange opplever derfor at deres bobil eller campingvogn blir stående unødig lenge på et verksted, ofte grunnet feilbestillinger av komponenter og deler. Risikoen for dette blir mindre hos en aktør som har bedre kjennskap til disse spesifikke kjøretøyene.

Fuktfritt er spesialister på bobil og caravan med opparbeidet leveranse hos de fleste merkene, i tillegg til å være godkjent skadeverksted 01.

Sterk vind og styrtregn er også noe å være obs på, da det, henholdsvis, kan føre til at takluker blåser av eller at kjøretøyets understell blir ekstra utsatt for vann i veibanen.
Dette øker risikoen for mulige fuktskader.

Det kan derfor lønne seg å ta en fukttest etter endt sesong før bobilen eller campingvogna settes til lagring! Hos oss kan du derfor booke både fukttest, takst, fuktreparasjon, skadereparasjon og ettermontering av ekstrautstyr.

Så har du behov for våre tjenester, ta kontakt med oss og book en tid slik at vi kan reparere bobilen eller campingvogna deres og gjøre den klar for deres neste eventyr på veien!

Svein-Erik og Anders Hansen utbedrer fuktskadet garasjegulv.

ADRESSE

Adresse: Torvbanen 1B, 1640 Råde

Kontakt oss

Om du ønsker å komme i kontakt for booking av time eller har andre spørsmål, send oss en melding.

SEND OSS EN MELDING

* påkrevd felt